Results 1 to 7 of 7

Thread: Is the forum under attack?

  1. #1
    Member caveman's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Strasbourg, France
    Posts
    190
    Thanks
    8
    Thanked 62 Times in 33 Posts

    Is the forum under attack?

    Since about 2 weeks I'm regulary unable to login and I get this message:
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.png 
Views:	185 
Size:	5.7 KB 
ID:	2689
    I'm pretty sure that I have always typed the right password.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kraków, Poland
    Posts
    1,471
    Thanks
    26
    Thanked 120 Times in 94 Posts
    I have the same impression. Many times I haven't been able to login because forum engine told me I exhausted the failed login quota albeit I have't logged in for a few days.

  3. #3
    The Founder encode's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    3,954
    Thanks
    359
    Thanked 332 Times in 131 Posts
    The same thing here. webmaster please investigate that!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    USA
    Posts
    98
    Thanks
    4
    Thanked 14 Times in 12 Posts
    glad I'm not alone.

  5. #5
    Member FatBit's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Prague, CZ
    Posts
    189
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 27 Posts
    Me too.

    Sincerely your,

    FatBit

  6. #6
      webmaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Saint-Petersburg, Russia
    Posts
    70
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 24 Posts
    It is a slow bruteforce attack from spammers. Fixed.

  7. The Following 4 Users Say Thank You to webmaster For This Useful Post:

    Black_Fox (2nd February 2014),caveman (2nd February 2014),encode (2nd February 2014),samsat1024 (31st January 2014)

  8. #7
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    G
    Posts
    372
    Thanks
    26
    Thanked 22 Times in 15 Posts
    Quote Originally Posted by webmaster View Post
    It is a slow bruteforce attack from spammers. Fixed.
    thx seems to work, i also had this issue for the last couple of days.

Similar Threads

  1. New forum
    By Bulat Ziganshin in forum The Off-Topic Lounge
    Replies: 71
    Last Post: 14th August 2011, 19:01
  2. Replies: 11
    Last Post: 18th August 2008, 21:02
  3. New or old forum?
    By encode in forum The Off-Topic Lounge
    Replies: 21
    Last Post: 10th May 2008, 00:54
  4. NEW FORUM!
    By encode in forum Forum Archive
    Replies: 4
    Last Post: 5th May 2008, 10:15
  5. Problem with forum
    By EneergE in forum Forum Archive
    Replies: 1
    Last Post: 28th March 2008, 12:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •